Mat vid Siljan AB söker en hängiven lagspelare till Tegera arena!

Vi söker dig som vill jobba på en av Dalarnas största mötesplatser och som brinner för bästa möjliga upplevelse, service och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Nu finns möjligheten att bli en del av Mat vid Siljan, upplev hockeyn, stämningen och allt runt om kring på nära håll samtidigt som du jobbar. Vi söker medarbetare till Tegera arena som vill vara med och utveckla verksamheten, bidra till att vi håller hög kvalitet inom vår verksamhet samt våra högt uppsatta mål. Vi vill vinna varje match!

Tjänsten är en kombitjänst med chans att växa. Huvudfokus ligger på lunchrestaurangen där du jobbar dagtid. I arbetsuppgifterna ingår att förbereda lunchrestaurangen för service, hjälpa till att ta fram mat, fylla på och hålla rent, diska samt att stå i kassan. Vissa dagar hjälper du till att färdigställa arenan och alla restauranger samt barer som vi har öppna när Leksands IF har hemmamatch. Du jobbar även vid Leksands IFs hemmamatcher i SHL där vi ser att du tar huvudansvaret för någon av våra försäljningsytor samt vid evenemang, konserter, mässor eller cateringar.

Om oss

Mat vid Siljan AB startades 2010 och är ett restaurang- och cateringföretag som ingår i Leksand Resort AB. Vi har sedan starten 2010 hållit till på Tegera arena, som även är vår utgångspunkt vid cateringar.

Vi är idag 7 året runt anställda som jobbar på plats på arenan samt ca:150 extrajobbare under säsong. Mat vid Siljan är även verksamma på följande platser: Leksands sommarland och Leksand strand där vi har hand om alla restauranger, kiosker samt en minilivs.

I koncernen ingår även Hotell Moskogen.

På Tegera arena som tjänsten gäller arrenderar vi alla restauranger och barer, idag totalt 11 stycken.

Lunchrestaurangen är öppen måndag-fredag. Övriga barer och restauranger är öppna under alla hockeymatcher samt vid konserter, mässor eller övriga arrangemang.

Vi på Mat vid Siljan serverar mat som har tillagats med både själ och hjärta. För oss är det viktigt att tänka på både kvaliteten och miljön, att i största möjliga utsträckning arbeta med lokala matproducenter är därmed ett givet val. Vi brinner för att ge bästa möjliga upplevelse och service oavsett vad vi tar oss an, stora som små uppdrag. Gästen står alltid i fokus.

Kort sagt, vi vill att vår närvaro inom mat och dryck ska synas och göra skillnad.

Vem är du?

Du är flexibel, har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en god arbetsmiljö. Är lyhörd och visar respekt.

Du fokuserar på rätt saker och gör korrekta avvägningar samt prioriteringar.

Du har gästen i fokus och är angelägen om att ge bästa möjliga upplevelse och service.

Vem söker vi?

Utbildning eller tidigare erfarenhet inom restaurang eller andra serviceyrken är meriterande.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Dryckeskunskap och barerfarenhet är meriterande.

För att passa i rollen behöver du vara en lagspelare som passar pucken och inte sitter på utvisningsbänken för ofta. 😉 Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

 

Viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning, vi tror att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Så var inte rädd att skicka en passning till oss!

 

Ansökan

Arbetsgivare / Ort: Leksand Resort, Mat vid Siljan-Tegera arena/ Leksand

Omfattning: Deltid 80% med chans till mer.

Varaktighet: Tills vidare, 3 månaders provanställning tillämpas.

Vi tillämpar kollektivavtal enligt HRF Visita. Lön enligt överenskommelse.

Tillträde: Snarast eller senast i augusti.

Sista ansökningsdatum: Löpande

 

Ansökan och frågor skickas till:

Andreas Jonsson

Platschef

Mat vid Siljan

Tegera arena

andreas@matvidsiljan.se

073-845 45 45

sv Swedish
X