Sommarmeny

Vi har erfarenhet ifrån både stora och små cateringar – allt ifrån studentfrukostar, minnesstunder, 50-årsfester och bröllop till företagsevent, middagar och stora mässar.
Skicka förfrågan senast 5 dagar i förväg.

Minimiantal för att beställa catering enligt nedan menyer är 25 personer.

Är ni färre än 25? Ring oss för offert.

Vid frågor
Telefon: 0247-644 16
Mejl: bokning@matvidsiljan.se

Menyalternativ

Buffé Svenska Smaker

Skagentårta med räkor, dill & pepparrot
Kryddbakad laxrygg med dillmajonnäs
Kalvrostbiff med rostade rotsaker samt senap- & dragoncreme
Västerbottenpaj med bakade små tomater
Krämig potatissallad med örter, äpple & saltgurka
Sallad med säsongens primörer
Lagrad ost med päron- och rosmarinmarmelad
Surdegsbröd med vispat smör

395:-/ person

Buffé Italien

Fänkåls- & tryffelsalami
Vitlökschampinjoner, marinerade kronärtskockshjärtan & oliver
Sallad på blandade tomater, mozzarella, melon, basilika & rostade solrosfrön
Parmesanostpaj serverad med rostad paprikasallad
Kycklinglårfilé med salvia, vitlök, vitt vin & småtomater
Rosastekt kalvinnanlår med tryffelcreme & portabellosvamp
Sallad på ugnsbakad potatis, ruccola & parmesan
Gorgonzola med fikonmarmelad
Focaccia med olivolja & olivröra

395kr/person

Buffé Fest & Bröllop

Västerbottenpaj med kräftröra
Vår egenrökta regnbåge toppad med pepparrotsmousse & krasse
Majskycklingbröst med soltorkad tomat, basilika & parmesanaioli
Kalvrostbiff med grön sparris & tryffelmajonnäs
Färskpotatissallad med sockerärtor, rädisor & lätt gräslöksdressing
Sallad med sockerärter, melon & saltrostade pumpakärnor
Sallad på rostade kikärter, småtomater, quinoa, picklad rödlök och fetaost
Potatisgratäng (skickas varm eller värmes på plats av gästen själv)
Kuvertbröd på surdeg med vispat smör

425:-/ person

Buffé Studenten

Sotad lax med citronaioli och marinerad sparris
Marinerad kycklinglårfilé med mozzarella & panzanellasallad
Ost- & spenatpaj
Nypotatis med caesardressing, romansallad, flisad parmesan & solroskärnor
Sallad på melon, kål, thaibasilika och chilidressing
Bakade betor med fetaost, citron och balsamico
Potatisgratäng (skickas varm eller värmes på plats av gästen själv)
Kuvertbröd på surdeg med örtfärskost

325:-/ person

Buffé Vego

Lins- & tofuplättar med kimchimajonnäs
Rostade betor med syltlök, äpple, kapris & örter
Kikärtsbiffar med rostad vitlöksmajonnäs
Sesambakade rotsaker, broccoli, blomkål med yuzudressing
Sallad på rostade kikärter, småtomater, quinoa & picklad rödlök
Grillad sparris med olivolja, hasselnötter och citron
Tabbouleh
Potatisgratäng (skickas varm eller värmes på plats av gästen själv)
Surdesbaguette med hummus

325:-/ person