Cateringmenyer
Planerar du ett kalas, fest eller kanske företagets stora event? Vi har menyer för alla festliga tillfällen.
Minsta beställning 10p
Maten hämtas kall i engångsformar. (Säg till så värmer vi).
Beställning skall göras minst 7 dagar i förväg.
Har du allt övrigt du behöver till festen?
Vi kan hjälpa dig med alltifrån utrustning till personal.
Nedan menyer gäller fram till 30/4 -24
Filébuffé 225:-/ person.
Mixsallad: Ruccola, mangoldblad, babyspenat.
Tomatsallad: Tomat, rödlök, olivolja, salt, peppar. Toppas med ruccola.
Ceasarsallad: Romansallad, ceasardressing, rödlök, cocktailtomater, parmigiano flakes, krutonger.
Grekisksallad: Gurka, tomat, rödlök, kalamataoliver, vinägrett smaksatt med vitlök och oregano, toppas med fetaost.
Coleslaw: Vitkål, riven morot blandat med majonnäs, äppeljuice, italiensk salladskrydda, salt & peppar
Kryddmarinerad fläskfilé
Pestobakad kycklingfilé
Potatisgratäng
Vår egengjorda BBQ-sås, bearnaisesås och bluecheese dressing.
Vår egengjorda surdegsbaguette med vispat smör.
Royalbuffé 355:-/ person.
Mixsallad: Ruccola, mangoldblad, babyspenat.
Quinoa & rostade, strimlade rotfrukter toppad med ruccola
Rå marinerad broccoli med chili & svarta sesamfrön.
Vitlöksbakade champinjonhattar toppade med ruccola,
Ugnsbakade cocktailtomater med rödlök och kapris.
Marinerade bönor med kronärskocka och oliver, toppad med ruccola.
Saltkokta rödbetor med salvia & fetaost.
Crudité på fänkål med granatäppelkärnor samt ruccola.
Flankstek, kalvrostbiff, ankbröst & lax
Potatisgratäng
Hasselbackspotatis
Getost gratinerad ratatouille
Vår egengjorda BBQ-sås, chilibearnaisesås, tryffelsmör & bluecheese dressing.
Vår egengjorda surdegsbaguette med vispat smör.
Italieninspirerad buffé 325:-/ person.
Mixsallad: Ruccola, mangoldblad, babyspenat.
Tomatsallad (Caprese): Tomat och rödlök blandas med olivolja, salt och peppar. Toppas med minimozzarella samt ruccola.
Olivsallad: Mammouth och kalamata oliver blandas med olivolja samt timjan och vitlök.
Honungsmelon & gurksallad.
Rostad morotssallad: Morot rostas i ugnen med vitlök och olivolja, toppas med ruccola, flingsalt och peppar.
Ugnsbakade tomater med sardeller, kapris & lök
Prossciutto di Parma
Salami Milano
Kycklinglårfilé med salvia, vitlök, vitt vin samt cocktailtomater.
Fläskfilé med italiensk marinad av soltorkade tomater, basilika samt vitlök.
Lasagne al forno.
Potatisgratäng smaksatt med soltorkade tomater & fetaost.
Grön & röd pesto
Tapenade
Rostade solrosfrön
Hyvlad parmesan
Olivolja & balsamicovinäger
Vår egengjorda surdegsbaguette samt vispat smör.
Husman 165:-/person
Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor och rårörda lingon.
Desserter
Blåbärspaj med vaniljsås 55:-/ person.
Äppelpaj med vaniljsås 55:-/ person.
Citronmarängpaj 75:-/ person.
Jordgubbscheesecake 75:-/ person.
Kladdkaka med bär och grädde 50:-/ person.
Tillval
Potatisgratäng 40:-/ person. (Hela sällskapet)
Rostad potatis 30:-/ person. (Hela sällskapet)
BBQ-sås 20:-/ person. (Hela sällskapet)
Bearnaisesås 20:-/ person. (Hela sällskapet)
Bluecheese dressing 20:-/ person. (Hela sällskapet)
Fruktfat 30:-/ person. (Hela sällskapet)
BOKA MENY
Vid frågor eller funderingar maila eller ring oss på:
bokning@matvidsiljan.se
0247-644 15