Mat vid Siljan AB söker en hängiven kock till Tegera arena!

Vi söker dig som vill jobba på en av Dalarnas största mötesplatser och som brinner för bästa möjliga upplevelse, service och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Nu finns möjligheten att bli en del av Mat vid Siljan, upplev hockeyn, stämningen och allt runt om kring på nära håll samtidigt som du jobbar. Vi söker medarbetare till Tegera arena som vill vara med och utveckla verksamheten, bidra till att vi håller hög kvalitet inom vår verksamhet samt våra högt uppsatta mål. Vi vill vinna varje match!

Du kommer att ingå i ett arbetslag med en kökschef, kockar och serveringsbiträden. Dina arbetsuppgifter innefattar att laga de dagliga luncherna, förbereda inför matcher och övriga arrangemang eller event. Förutom matlagning ingår även uppgifter som varuhantering, beställningar, planering, disk och städ. Du är en lagspelare som ställer upp och gör det som behövs för att leverera största möjliga smakupplevelse. Köket och restaurangen lämnas i perfekt skick till dagen efter, du ansvarar även för att regelverken kring mathantering och hygien följs. Du jobbar förutom lunch även vid Leksands IFs hemmamatcher i SHL där vi serverar mellan 700-1 400 portioner på 2 timmar, samt vid evenemang, konserter, mässor eller cateringar.

Om oss

Mat vid Siljan AB startades 2010 och är ett restaurang- och cateringföretag som ingår i Leksand Resort AB. Vi har sedan starten 2010 hållit till på Tegera arena, som även är vår utgångspunkt vid cateringar.

Vi är idag 7 året runt anställda som jobbar på plats på arenan samt ca:150 extrajobbare under säsong. Mat vid Siljan är även verksamma på följande platser: Leksands sommarland och Leksand strand där vi har hand om alla restauranger, kiosker samt en minilivs.

I koncernen ingår även Hotell Moskogen.

På Tegera arena som tjänsten gäller arrenderar vi alla restauranger och barer, idag totalt 11 stycken.

Lunchrestaurangen är öppen måndag-fredag. Övriga barer och restauranger är öppna under alla hockeymatcher samt vid konserter, mässor eller övriga arrangemang.

Vi på Mat vid Siljan serverar mat som har tillagats med både själ och hjärta. För oss är det viktigt att tänka på både kvaliteten och miljön, att i största möjliga utsträckning arbeta med lokala matproducenter är därmed ett givet val. Vi brinner för att ge bästa möjliga upplevelse och service oavsett vad vi tar oss an, stora som små uppdrag. Gästen står alltid i fokus.

Kort sagt, vi vill att vår närvaro inom mat och dryck ska synas och göra skillnad.

Vem är du?

Du brinner för matlagning. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en god arbetsmiljö. Är lyhörd och visar respekt.

Du fokuserar på rätt saker och gör korrekta avvägningar samt prioriteringar.

Du vill ge bästa möjliga upplevelse och service oavsett storlek på uppdrag.

Du har god ordning, är punktlig och positiv.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad kock och har jobbat i branschen ett antal år.

För att passa i rollen behöver du vara stresstålig, gilla högt tempo och klara av intensiva dagar.

Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Är utbildad i livsmedelshygien och egenkontroll, HACCP

Är en lagspelare och passar in i vårt härliga lag.

 

Ansökan

Arbetsgivare / Ort: Leksand Resort, Mat vid Siljan-Tegera arena/ Leksand

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tills vidare, 6 månaders provanställning tillämpas.

Vi tillämpar kollektivavtal enligt HRF Visita. Lön enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum: Löpande

 

Ansökan och frågor skickas till:

Andreas Jonsson

Platschef

Mat vid Siljan

Tegera arena

andreas@matvidsiljan.se

073-845 45 45

sv Swedish
X